Τηλ.: 210 7295721 / 23
Επικοινωνία μέσω E-mail

banner

Στήθος

Αυξητική μαστών

stithos2

Είναι η χειρουργική επέμβαση που βελτιώνει το μέγεθος και την εμφάνιση του στήθους. Το επιθυμητό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με τη χρήση προθεμάτων σιλικόνης τα οποία τοποθετούνται κάτω από το θωρακικό μυ μέσω πολύ μικρών τομών που γίνονται είτε υπομάστια είτε στη μασχάλη είτε στη θηλέα άλω.

Περισσότερα

Ανόρθωση μαστών - Μαστοπηξία

stithos2

Η ανόρθωση στήθους - μαστοπηξία, ανασηκώνει και στερεώνει το γυναικείο στήθος, αφαιρώντας το περίσσιο δέρμα, επανατοποθετώντας τη θηλή και σφίγγοντας τον περιβάλλοντα ιστό ώστε να στηρίξει το στήθος.

Περισταστικά:

 Πρίν  Μετά
Meiosi kai anorthosi stithous prin 1  Meiosi kai anorthosi stithous meta 1 
Meiosi kai anorthosi stithous profil prin 1 Meiosi kai anorthosi stithous profil meta 1

Μείωση μαστών

stithos2

Με την επέμβαση αυτή επιτυγχάνεται η μείωση του όγκου του στήθους. Αφαιρείται μαζικός αδένας, λίπος και δέρμα με μία τεχνική η οποία εξασφαλίζει την αιμάτωση, τη λειτουργικότητα και την αισθητικότητας της θηλής. Κατά τη διάρκεια του χειρουργείου τοποθετείται παροχέτευση σε κάθε μαστό

Περισσότερα

Αποκατάσταση μετά από μαστεκτομή

stithos2

Είναι η επέμβαση που επανορθώνει τον μαστό μετά τη μαστεκτομή. Υπάρχει η δυνατότητα η αποκατάσταση να γίνει είτε άμεσα μετά τη μαστεκτομή είτε σε δεύτερο στάδιο. Η μέθοδος που επιλέγεται από τον γιατρό είναι εκείνη της χρήσης διατατήρων ιστών (tissue expanders) οι οποίοι στη συνέχεια αντικαθίστανται από μόνιμα προθέματα.

Περισσότερα

Αποκατάσταση Σωληνωτού Μαστού

 

stithos2

 

Ο σωληνωτός μαστός είναι μια ανατομική ανωμαλία των μαστών, μια εκ γενετής ανωμαλία του σχήματος τους. Τα ποσοστά του σωληνωτού μαστού είναι μικρά στον γενικό πληθυσμό. Πολλές φορές όμως εξαιτίας της άγνοιας της συγκεκριμένης πάθησης πολλοί ασθενείς ζητούν αυξητική ή ανόρθωση στήθους τη στιγμή που παρουσιάζουν σωληνωτούς μαστούς.

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

ΠΡΙΝ                                                                                                                                 ΜΕΤΑ

Slide28

 

 

 

ΠΡΙΝ                                                                                                           

DSC 0031 

 

 

 ΜΕΤΑ 

DSC 0048