Τηλ.: 210 7295721 / 23
Επικοινωνία μέσω E-mail

banner

Πρόσωπο

Facelift – Ρυτιδεκτομή – Χειρουργική προσώπου

facelift2

Το facelift είναι μία χειρουργική επέμβαση με στόχο τη διόρθωση των ορατών σημαδιών του χρόνου στο πρόσωπο και το λαιμό που έχουν να κάνουν κυρίως με τη χαλάρωση του δέρματος, την εμφάνιση βαθιών ρυτίδων και τη μετατώπιση λίπους.

Χειρουργικές επεμβάσεις που συνήθως γίνονται σε συνδυασμό με το facelift είναι το brow lift (ανόρθωση μετώπου) και η βλεφαροπλαστική.

 

Θεραπεία Ρυτίδων

Διάφορες ανωμαλίες στην επιφάνεια του δέρματος (ρυτίδες, ουλές ακμής, υποτροφικές ουλές μετά από χειρουργείο, ασυμμετρία ή υποπλασία των χειλέων του στόματος), μπορούν να διορθωθούν με τη χρήση φαρμακευτικών ουσιών ή με χρήση μικρής ποσότητας λίπους του ίδιου του ασθενή. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε:

                            Ενέσεις κολλαγόνου

                            Ενέσεις υαλουρονικού οξέως

                            Ενέσεις botox

                        Αυτομεταμόσχευση λίπους

 

 

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

 

ΠΡΙΝ                                                                                                                   ΜΕΤΑ

Slide15Β

 

ΠΡΙΝ                                                                                                    

  2005-09-12 19-46-53 

ΜΕΤΑ

  2005-10-10 19-05-22

 

ΠΡΙΝ

2006-04-27 18-55

 

ΜΕΤΑ

DSC 0243

 

 

 

 

ΠΡΙΝ

Β1

ΜΕΤΑ

Α1

 

 

 

ΠΡΙΝ

Β2

ΜΕΤΑ

Α2

Βλεφαροπλαστική

facelift2

Γίνεται στο άνω βλέφαρο, στο κάτω βλέφαρο ή και στα δύο. Με τη βλεφαροπλαστική επιτυγχάνεται η αφαίρεση περίσσειας λίπους και δέρματος από το άνω και κάτω βλέφαρο. Επίσης διορθώνονται οι ρυτίδες της περιοχής.

 

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

ΠΡΙΝ

DSC01402 αντίγραφο

 

ΜΕΤΑ

DSC 0017 αντίγραφο

 

ΠΡΙΝ

Copy of GEORGA2 αντίγραφο

 

ΜΕΤΑ

Copy of GEORGA3 αντίγραφο

 

 

Ρινοπλαστική

facelift2

Είναι η επέμβαση που βελτιώνει την αρμονία του προσώπου καθώς και τις αναλογίες και τη λειτουργία της μύτης. Με τη ρινοπλαστική μπορεί να μειωθεί ή να αυξηθεί το μέγεθος της μύτης, να διορθωθούν ατέλειες στο ακρορρίνιο ή στη ράχη της μύτης, να μειωθεί το μέγεθος των ρουθουνιών, να διορθωθεί η γωνία ανάμεσα στην μύτη και το άνω χείλος, να αποκατασταθούν τυχόν συγγενείς ή μετατραυματικές δυσμορφίες, αλλά και να αντιμετωπιστούν προβλήματα αναπνοής.

 

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

 

Slide19

 

 

ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΩΓΩΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

ΠΡΙΝ                                                                          ΜΕΤΑ

Slide22

 

 

Χειλεοπλαστική

facelift2

Αφορά στην αλλαγή του σχήματος και του όγκου των χειλιών. Γίνεται είτε χειρουργικά είτε συντηριτικά με τη χρήση υαλουρονικού οξέως και Bottox.